Altars of Madness

Az Altars of Madness az amerikai Morbid Angel debütáló lemeze, mely 1989. május 12-én jelent meg a Combat/Earache gondozásában. A felvételek 1988-ban zajlottak Digby Pearson és az együttes producerkedésével, a floridai Morrisound stúdióban. A lemezen hallható dalok egy részét már az 1980-as évek közepén is játszotta az együttes a koncertek alkalmával, némileg eltérő változatban. Az albumra kivétel nélkül gyors dalok kerültek fel, melyek közül eredetileg akadtak lassab tempóban fogant szerzemények is, de Pete Sandoval érkezésével ezen dalok is gyorsabb tempóban lettek rögzítve.
A death metal műfaj megkerülhetetlen klasszikusának számító albumon, olyan dalok találhatóak, mint a Chapel of Ghouls, az Immortal Rites vagy a Maze of Torment melyek napjainkig a koncertprogram szerves részét képezik.


Az Altars of Madness az amerikai Morbid Angel debütáló lemeze, mely 1989. május 12-én jelent meg a Combat/Earache gondozásában. A felvételek 1988-ban zajlottak Digby Pearson és az együttes producerkedésével, a floridai Morrisound stúdióban. A lemezen hallható dalok egy részét már az 1980-as évek közepén is játszotta az együttes a koncertek alkalmával, némileg eltérő változatban. Az albumra kivétel nélkül gyors dalok kerültek fel, melyek közül eredetileg akadtak lassab tempóban fogant szerzemények is, de Pete Sandoval érkezésével ezen dalok is gyorsabb tempóban lettek rögzítve. A death metal műfaj megkerülhetetlen klasszikusának számító albumon, olyan dalok találhatóak, mint a Chapel of Ghouls, az Immortal Rites vagy a Maze of Torment melyek napjainkig a koncertprogram szerves részét képezik.
Read article on Wikipedia